Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح الله زمانی و مهدی موسوی بازیگران فیلم خورشید از تمایلشان برای بازی در فیلم‌های دفاع مقدس گفتند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، فیلم یدو که در گونه کودک و نوجوان دفاع مقدس است بازیگران نوجوانی دارد که حتی نقش اول آن توانست در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از نمایش فیلم در جشنواره فیلم فجر متوجه حضور بازیگران فیلم خورشید در سینما ملت و برآن شدیم که با روح الله زمانی و مهدی موسوی چند کلمه‌ای درباره فیلم صحبت کنیم.

مهدی موسوی درباره یدو گفت: فیلم دلنشین و خوبی بود و کلیت آن را دوست داشتم مرتضی نجفی فیلمبردار که شاگرد هومن بهمنش است  کار را خیلی خوب انجام داده بود.

جمعی از بازیگران فیلم خورشید

وی درباره اینکه مخاطب فیلم چه سنی را پوشش می‌دهد بیان کرد: به نظر من مخاطب فیلم نمی‌تواند کودک باشد چون فضای فیلم با حس و حال کودکانه فاصله دارد اما سن نوجوان را باز می‌تواند پوشش دهد و البته بزگرسالان نیز ارتباط بهتری با آن برقرار می‌کنند. چون کمی فضای فیلم غمگینانه و جنگی بود.

موسوی در ادامه در واکنش به این سوال که مخاطب فیلم خورشید کودک و نوجوان است یا بزرگسال بیان کرد: فیلم خورشید نیز به نظرم بیشتر از آنکه مناسب کودک و نوجوان باشد مناسب سنین بزرگسال است.

زمانی نیز درباره یدو گفت: فیلم خوبی بود و حالم را خوب کرد. فیلم حقیقت و واقعیت‌ها را درباره جنگ نشان داد تا نسل من که از نزدیک جنگ را ندیدند با آن آشنا بشوند. اما در کل فیلم خوب و جذابی بود. با این فیلم به نظرم مخاطب نوجوان ارتباط خوبی برقرار می‌کند زیرا داستان داشت و فضای جنگی که در آن یک نوجوان حضور دارد را به تصویر کشیده است.

اگر قرار باشد تا در سینمای نوجوان دفاع مقدس فیلم بازی کنیم از سر دینی که به گردن داریم در آن فیلم بازی خواهیم کرد. چون آخر فیلم یدو هم جمله‌ای را نوشت که صدها هزار کودک و نوجوان در جریان جنگ شهید شدند و این احساس مسئولیت ما را بیشتر می‌کند.

این دو بازیگر نوجوان سینمای ایران گفتند: نکته‌ای که یدو داشت این بود که بازیگر نقش نوجوان آن را باورپذیر بازی کرده بود. ما نیز برای آنکه بتوانیم مخاطب خودمان را با کاراکترهای رزمنده نوجوان مرتبط کنیم باید روی عنصر باورپذیری آنها کار کنیم.

موسوی درباره پریدن از لبه لنج به درون بهمنشیر گفت: بازیگر از جانش باید مایه بگذارد چیزی که در فیلم‌ها این را می‌بینم نباید مهم باشد که دریا است یا رود و.. ما هم اگر بودیم مانند میلاد صویلاوی در بهمنشیر شیرجه می‌زدیم همان‌طور که روح الله زمانی در تونل فیلم خورشید با شرایط بسیار نامساعدی که حاکم بود بازی کرد.

زمانی نیز در پایان بیان کرد که بچه‌های امثال ما استعدادی دارند که باید آن را درک کنند. این پیام ما است که نوجوانان کشورمان در هر زمینه‌ای که هستند ورزشی، علمی، هنری و... قدر استعداد خودشان را بدانند. هر کسی برای زمینه‌ای آفریده شده است  که می‌تواند آن را با جدیت پیگیری کند و به نتیجه برساند.

نگاهی به «یدو»| شیرجه مردکوچک آبادان در بهمن‌شیر

انتهای  پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سی و نهمین جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر فیلم سینما سی و نهمین جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر فیلم سینما بازیگران فیلم خورشید کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۶۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید

افکار منفی باعث بروز مشکلات تیروئیدی، ضربان قلب سریع، مشکلات گوارشی، فشار خون بالا و درد پایین کمر می‌‎‎شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، افکار منفی یکی از مشکلات و دغدغه‌های اساسی در بین بسیاری از افراد جامعه است که ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی، استرس و عزت نفس پایین شود؛ در ادامه به بررسی مشکلات ناشی از افکار منفی می‌پردازیم:

مشکلات تیروئیدی

افکار منفی می‌تواند بر عمکلرد غده تیروئید که متابولیسم، سطح انرژی و خلق‌وخو را تنظیم می‌کند، تأثیر بگذارد؛ نتایج بررسی‌های منتشر شده نشان می‌دهد که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند تعادل هورمون‌های تیروئید در بدن را مختل کند و منجر به ایجاد شرایطی مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید شود، این شرایط می‌تواند علائمی مانند خستگی، افزایش یا کاهش وزن و نوسانات خلقی را به همراه داشته باشد.

ضربان قلب سریع

افکار منفی مزمن می‌تواند پاسخ استرس بدن را تحریک کند و منجر به افزایش ضربان قلب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده حاکی از این است که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند در ایجاد مشکلات قلبی عروقی از جمله ضربان قلب سریع نقش مهمی داشته باشد، این خطر با گذشت زمان می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های قلبی جدی‌تر مانند حملات قلبی را افزایش دهد.

مشکلات گوارشی

سلامت روده ارتباط مستقیمی با سلامت روان افراد دارد و افکار منفی می‌تواند برای سیستم گوارش خطرناک باشد، استرس و احساسات منفی می‌تواند تعادل باکتری‌های روده را مختل کند و باعث ایجاد مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریک‌پذیر، رفلاکس اسید معده و زخم معده شود.

فشار خون بالا

تفکر منفی مزمن می‌تواند سطح فشار خون را افزایش دهد و باعث بروز دیگر مشکلات قلبی عروقی شود، افرادی که به صورت مداوم احساسات منفی را تجربه می‌کنند، به مرور زمان بیشتر در معرض فشار خون بالا قرار می‌گیرند.

درد پایین کمر

احساسات منفی مانند استرس، اضطراب و افسردگی می‌تواند کمردرد را تشدید کند؛ نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که دارای احساسات منفی مزمن هستند، بیشتر از دیگران در معرض کمردرد قرار دارند، متخصصان معتقدند که ارتباط بین احساسات منفی و کمردرد با افزایش تنش عضلانی و التهاب ناشی از استرس مرتبط است.

کد خبر 751309

دیگر خبرها

  • با ویژگی‌های جت جنگنده نسل هفتم آشنا شوید
  • بحث درباره کدام بازیگران سینما در توئیتر فارسی بالا گرفت؟!
  • وعده صادق امنیت ملی ایران را به صورت جهشی ارتقا داد
  • (ویدیو) افشاگری عجیب الهام حمیدی از ازدواجش
  • فیلم/ با طبیب زاده بیشتر آشنا شوید
  • یک حقیقت؛ منچستریونایتد سرمربی مناسبی ندارد
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • فیلم| یک یوتیوبر از حقیقت وحشتناک صهیونیست‌ها پرده برداشت
  • انتخابات دور دوم مجلس در زنجان چالش بین فضاسازی و حقیقت